A CLUB ALIGA bemutatkozik

 

A Club Aliga a Balaton keleti kapuja, az első megálló a Balatonnál a főváros felöl, ahol valódi felüdülést talál test és lélek egyaránt.

 

Nálunk található a Balaton egyik legnagyobb strandja, ahol napos és árnyékos füves területek egyenlő mértékben szolgálják a kikapcsolódni vágyók kényelmét. Az aktív pihenést keresőknek, kalandparkkal, pingponggal, tenisz, futball, strandröplabda és kosárlabda pályákkal, vízibiciklivel és vitorlázással számtalan sportolási lehetőséget nyújt az üdülőközpont.

 

Komfortos szállodai szobáink megfizethető árakon, a vízparton helyezkednek el.

 

Területünkön a teraszos étterem, a Retró Presszó és a hagyományos balatoni vendéglátás mellett kulturális események, zenés és gyermekközpontú programok, valamint internet kávézó várja a látogatókat.

 

 

A Club Aliga számokban:

 

- Budapesttől 90 km-re, az M7-es autópályától 3 perce


- közel 50 hektáros arborétum jellegű őspark


- 2 km saját Balaton-part


- 10 hektáros strand


- 1000 négyzetméteres rendezvénysátor


- 4 szállóban összesen 415 férőhely


- 4-12 személyes bérelhető, szeparált villák


- vitorlás- és közforgalmi kikötő 195 hajó részére

 

Megújuló üdülőközpontunk egyedülálló környezetben gazdag nyári programválasztékkal várja a pihenni vágyó családokat és baráti társaságokat.

A terület páratlan adottságai családi nyaralások mellett céges rendezvények számára is ideális helyszínül szolgálnak, melyhez teljes körű vendéglátást, szállodai és rendezvény szolgáltatást is biztosítunk.

SZÉP kártya és ERZSÉBET utalvány elfogadóhely.

www.clubaliga.hu

Tel.: +36 88 573 230

 

 
Nagyobb térképre váltás

 

 

Designed by NéMo System