Üdülés Magyarországon a Balatonon a Bognár Házban

 

Szeretettel köszöntjük Balatonvilágoson a Bognár családnál, Siófoktól keletre a Balaton déli oldalán.

 

Balatonvilágos a Balaton deli partján található, Siófoktól 8 km-re, a Club Aliga szomszédságában. A település egyedülálló panorámás magasparttal rendelkezik, ahonnan jó időben csodálatos kilátás nyílik az egész Balatonra. Festői látnivaló, a naplemente visszatükrözése a tó vizéről. A BOGNÁR Apartmanház a település központjában a Postától, Cukrászdától, ABC -től, Vendéglőtől 100 m-re található.

A BOGNÁR HAZ rendelkezik saját udvari és ház előtti, mozgáskorlátozottak részére is kiépített parkolóval. Egy háromagyas apartman mozgásban korlátozott egyenek részére van kialakítva.

Lehetőség van egyéni vagy csoportos udvari grillezésre, bográcsozásra. 2 és 3 ágyas klímatizált, színes Tv-vel, hűtőszekrénnyel, tusoló-WC-vel ellátott apartmanok állnak rendelkezésre az üdülésre és pihenésre vágyó vendégek részére. Az apartmanokhoz egy teljesen felszerelt konyha is tartozik. 40 m2 fedett, oldalán nyitott társalgó szolgálja az esti szabadidő kellemes eltöltését.

 

Az udvaron napernyőkkel ellátott asztalok-székekkel, napozóágyak biztosítják a csodálatosan virágzó leanderek közt a teljes pihenést.

Üdülési csekket elfogadunk az egész évben nyitvatartó BOGNÁR HÁZ-ban.

 

A vendégek kényelmét szolgálja a zárt parkoló, udvari bográcsozásra, grillezésre alkalmas szalonna sütő, rex asztal, kompletten felszerelt konyha.

 

Elérhetőségek:

Cím:

8171 Balatonvilágos, Dobó I. u. 115.

Telefon/Fax:

+36 88 480 645

Mobil:

+36 20 945 5772

Web:

www.balaton-bognar.hu

E-mail:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Térkép:


Nagyobb térképre váltás

 

Designed by NéMo System